Logga in/ut  

   

Vilka är online  

Vi har 40 besökare och inga medlemmar online

   

Syndikering  

   

Lördag 11 december delades årets Ungdomsledarstipendium ut på
Stora Torget.

Lions Club Arboga har beslutat att utdela 2021 års ungdomsledarstipendium på 10000 kr till ungdomsledare Joline Pallin, Jonna Kaneryd och Lovisa Tholin i IFK Arboga handboll, att dela på.

MOTIVERING:

Alla tre har i många år varit ledare för ungdomar i Arboga kommun som vill prova på att spela handboll. De har hållit i lovaktiviteter i stort sett alla skollov och de har åkt ut på skolor och haft prova-på aktiviteter.

Deras ledarskap präglas av glädje och delaktighet, och de har ett fint bemötande och låter alla barn vara med på sina egna villkor. I dagens samhälle ökar stillasittandet och antalet idrottande ungdomar minskar. Därför är det viktigt att unga personer kan utgöra förebilder, så att fler ska bli intresserade av idrott.

Joline, Jonna och Lovisa har nominerats av IFK Arboga handboll för att de är fantastiska förebilder, för både barn och unga och också för föreningen! De är själva aktiva spelare i handbollens A-lag och utöver det lägger de ner mycket tid på laget de tränar och har gått flera tränarutbildningar samt utbildningar i bemötande och inkludering.

IFK Arboga handboll anser att de skulle vara förtjänta av priset då de under så lång tid lagt ner tid och engagemang för kommunens barn och unga, helt ideellt.

Lions Club Arboga har utifrån ovanstående motivering beslutat att Joline Pallin, Jonna Kaneryd och Lovisa Tholin är värdiga mottagare av Lions Club Arbogas ungdomsledarstipendium på 10 000 kr att dela på och önskar dem lycka till i fortsättningen.

För Lions Club Arboga i december 2021

Margaretha Jurstrand
Ordförande i Lions Club Arbogas stipendiekommitté

GRATTIS Joline Pallin, Jonna Kaneryd och
Lovisa Tholin!

   

Lions Club Arboga  c/o Hans Almgren, Åkervägen 12  732 32 Arboga. Om cookies
Copyright © 2011 Lions Club Arboga. Alla rättigheter reserverade.

© Lions Club Arboga