Skriv ut
Träffar: 132

GRATTIS Martin Bernhardsson,

IFK Arboga Ishockeyklubb till

Lions Club Arbogas

Ungdomsledarstipendium 2020

på 10 000:-!

 

Ungdomsledarstipendiet delades ut vid Entrétorget i sambandmed Lions Club Arbogas tipspromenad lördagen den  20 februari 2021.

Martin Bernhardsson tar emot checken från Sparbanken Västra Mälardalen från Lions Club Arbogas Margaretha Jurstrand, ordförande i Lions stipendiekommitté..

 

Nominering från IFK Arboga Ishockeyklubb::

Martin har i många år vart ledare för ett flertal åldersgrupper inom IFK Arboga Ishockeyklubb, senast och för närvarande i 3 år för pojkar födda 2007/08. Martin har ett stort engagemang i allt han företar sig, och ställer alltid upp om någonting utöver det vanliga behöver göras i föreningen, oavsett om det är andras lag eller styrelse som behöver hjälp. 
Han och en kollega sköter dessutom istidsplaneringen i IFK med kommunen.

I nomineringen från styrelsen i IFK Arboga Ishockeyklubb framkommer att: Om någon förtjänar epitetet ”en sann IFK:are” med hjärta för föreningen så är det Martin.

Beslut:

Lions Club Arboga har utifrån ovanstående motivering beslutat att Martin Bernhardsson är en värdig mottagare av Lions ungdomsledarstipendium på 10 000 kr och önskar honom lycka till i fortsättningen.

 

 

TACK till alla som närvarade vid stipendieutdelningen samt deltog i tipspromenaden med tema "Sport i Arboga". Pengarna från tipspromenaden går till Lions Cancerforskningsfond Mellansverige Uppsala-Örebro.

TACK till Ica Nära Vilstahallen för priserna till tipspromenaden!